28 sept 2009

Primer dia de seminari

El primer dia de seminari va començar amb una breu descripció de cadascun del integrants d’aquest. Vam parlar dels nostres antecedents acadèmics, Així com també de les nostres aficions, hobbies, etc i de per què havíem escollit aquesta carrera i aquesta universitat.
La Lluïsa ens va explicar una mica la “historia” de la universitat Ramón Llull i de l’adhesió de Blanquerna a aquesta, La qual cosa em va semblar interessant per que mai no l’havia sentit. La nostra tutora, a més, ens va donar una sèrie de pautes per a desenvolupar els treballs que anirem fent al llarg del curs. També ens va donar el nom dels llibres que haurem de llegir per fer després un treball, llibres relacionats en part amb la docència que segurament ens donaran unes primeres pistes per encaminar-nos en aquest món de l’ensenyança.
Per acabar vam llegir una entrevista feta a un mestre pel diari La Vanguardia. Un mestre que es tot un exemple d’orgull i d’amor per la seva feina i la seva família.

REFLEXIONS
Penso que la presentació de cadascun ha estat bé per anar coneixent el companys i anar guanyant una mica de confiança entre tots. Crec que som tots diferents, però que farem un grup de treball bo i homogeni.

No hay comentarios:

Publicar un comentario