15 oct 2009

Quart dia de seminari

Aquest dia de seminari el vam començar amb la lectura d’un article que va sortir a un diari d’actualitat que informava sobre una notícia concernent a la nostra Universitat, concretament a Blanquerna, a la qual li van concedir un del “Premis Catalunya d'Educació”.
Cinc companys més van fer les seves respectives exposicions: L’Anna, L’Eva, La Mònica, En Macià i La María. Tot van parlar de records relacionats amb la família i novament van sorgir molt sentiments.
Després de les exposicions se’ns va parlar d’una nova activitat que haurem de portar a terme que es diu: "Activitat de revistes d'educació" A la qual haurem de llegir a fons una revista relacionada amb l’àmbit educatiu assignada a cadascú i emplenar una fitxa que se’ns va donar.

Reflexió:
Com que totes les exposicions d’avui parlaven de la família, m’han fet recordar amb nostàlgia la meva família que tinc tan lluny, i històries com la del Macià et fan aprendre a valorar més i a aprofitar el temps que passes amb les persones que tens al teu costat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario