15 oct 2009

Segona sessió de seminari 30/09/09

Avui al seminari La Lluïsa ens va resoldre alguns dubtes que teníem en quant als cursos d’anglès que s’imparteixen a la universitat , així com també ens va parlar de la utilitat de les aules d’autoaprenentatge.
Seguidament La Lluïsa ens va explicar en que consistia el treball de “actualitat educativa” i ens va donar detalls sobre l’activitat que faríem a classe de portar un objecte personal que ens portés un record de la infantesa.
Després vam fer una ronda d’opinions personals sobre el que ens semblava tant la universitat, el companys i el professorat; Quasi tots estàvem d’acord amb les opinions dels altres.
Al final de la classe vam llegir un article sobre la disciplina a l’escola, el qual comparava la duresa amb la qual es tractava els alumnes al passat i la dolçor amb la que se’ls tracta avui dia.
Als últims minuts vam emplenar un full amb preguntes que ens farà la nostra tutora el dia que tinguem entrevista personal amb ella.

Reflexió:
Em sembla bé que La tutora ens deixi donar la nostra opinió personal obertament, així podem saber el que pensen els altres. Crec que el full que hem omplert en facilitarà la conversa a l’hora de portar a terme la entrevista.
L’article llegit a classe és bastant interessant per què es un tema que avui dia afecta a les classes, jo penso que s’ha de desenvolupar un disciplina equilibrada, és a dir, no tan dura com abans ni tan dolça com la d’avui dia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario