20 dic 2009

Comunicació oral escrita i digital 18/12/09


Aquesta darrera classe de coed la vam dedicar a aquelles exposicions/ activitats que per algun motiu o un altre havien quedat pendents de fer.
Vam començar, com de costum, amb les recitacions orals de poemes, contes, etc. De L’Adrià Miquel, Sergio Ramírez, Ariadna García i Macià Bagur.
Després vam pasar a l’exercici de Qui ets tu? Que van exposar La Cristina Sansalvador, La Blanca Vivet i l' Adrià Miquel.
En finalitzar aquestes, vam presenciar l’exposició del “Territori” de La Norma Augusto i L’Ariadna que tractava de les danses tradicionals catalanes, en concret les sardanes i el ball dels bastons. Va ser una exposició molt completa, amb escenificació de balls i tot.
Per finalitzar, vam escoltar el darrer debat, que tractava en aquest cas, de la religió a les escoles. Els equips estaven formats:
A favor: Rafa Moya, Pau Nin, Beatriz Gonzalez, Oscar García i Laura Navarro
En contra: Sergio Ramírez, L' Adrià MIquel, Cristina Valera, Matí Villegas i l'Àngel Caloca.

REFLEXIÓ:
La classe d’avui se’m va passar molt ràpidament, ja que em va resultar molt amena i entretinguda, al tenir un contingut tan variat.
En quant al tema del debat, crec que les classes de religió no s’hauríen d’imposar en el col·legis públics, ja que aquests es caracteritzen per tenir certa llibertat en aquest sentit. És un tret que les diferència de les escoles privades, que solen tendir a tenir un caire religiós concret.

No hay comentarios:

Publicar un comentario