5 nov 2009

Seminari 23/10/09

En aquesta sessió de seminari, vam entregar el treball i vam fer una posada en comú del llibre de lectura “Va de mestres”. Vam fer una ronda en la qual cadascú deia això que més li havia sorprès del llibre, i també vam llegir cadascú el fragment del llibre que més identificàvem amb la nostra decisió d’escollir aquesta carrera.
Al final de la posada en comú, va ser el torn d’En Cristian d’exposar la seva revista educativa, la qual es deia: "Perspectiva escolar". La qual està editada en català des de 1974, i que pertany a l’editorial Rosa Sensat. Té una periodicitat mensual i el seu cost és de 6,90€. En Cristian ens va entregar una fitxa amb un sumari i un breu anàlisi de cada apartat de la revista. Després va explicar la seva primera impressió de la revista, que en general, va ser bastant bona per què els temes es relacionaven amb els donats a classe. A continuació, va escollir un article de la revista per a debatre’l: “Aprendre durant tota la vida. Aules de gent gra per al temps lliure” que parlava sobre la importància de l’educació al llarg de la vida, de la oportunitat que s’ha de donar a la gent gran d’aprendre, si temps enrere no van poder.

Reflexió
Em va semblar interessant l’article escollit pel Cristian, ja que penso que és veritat que és molt important no deixar d’aprendre mai, ja que això ajuda al desenvolupament continu del cervell. Penso que la gent gran ha de tenir aquesta oportunitat d’aprendre si abans no l’han tingut per motius de pobresa, guerres, manca de col•legis, etc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario